Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το σπίτι των ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους και παίζουν στην ακαδημία του συλλόγου να απολαμβάνουν έναν ξεχωριστό χώρο, που τους παρέχει τη δυνατότητα να μάθουν από τώρα να λειτουργούν σαν μια ομάδα. 

Μάλιστα στο… σπίτι του ΠΑΟΚ μένουν 55 νεαρά παιδιά που είναι γεννημένα από το 1998(Κ20) έως το 2004(Κ13), ενώ ο υπεύθυνος που αναλαμβάνει να φροντίζει τους μικρούς παίκτες είναι ο Γρηγόρης Καραβέλης. 

Να τονιστεί πως ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει επτά καθηγητές, που ασχολούνται με την μελέτη των παιδιών και τους βοηθούν να πηγαίνουν προετοιμασμένα στο σχολείο. Τα 12 παιδιά φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αριστοτελείου Κολεγίου, τα 19 στο 8ο Γυμνάσιο, τα 17 στο 8ο Λύκειο και έξι είναι οι απόφοιτοι. 

Οι νέες προσθήκες είναι οι: Χρήστος Παπαδόπουλος (Κ20), Αρτέμ Κόζακ (Κ20), Γιάννης Μιχαηλίδης (Κ17), Βασίλης Τουλίκας (Κ17), Απόστολος Διαμαντής (Κ17), Χαράλαμπος Τοπάλ (Κ17), Νεκτάριος Αζίζ (Κ17), Χρήστος Στοϊνοβιτς (Κ17), Γιάννης Σαρέγκος (Κ15), Δημοσθένης Μακρής (Κ15),Eυθύμης Θεοδωρίδης (Κ15), Θόδωρος Πύρτσιος (Κ15).

 

 

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ