Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Ικανοποιημένος με πρόκριση στην επόμενη φάση»

Ο Βλάνταν Ίβις ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά το στόχο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε ότι μόνο η πρόκριση στην επόμενη φάση θα τον ικανοποιήσει.

Ο Σέρβος είπε πως σέβεται τη Φιορεντίνα, τόνισε όμως ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη παίζει καλύτερα με ομάδες θεωρητικά μεγάλες μακριά από την έδρα του:
«Δεν το έχω σκεφτεί αυτό που μου λέτε. Τον λόγο για τον οποίο συνέβη κάτι τέτοιο στο παρελθόν δεν μπορώ να σας τον πω. Υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες έδωσαν το 100% για να κάνουν μία μεγάλη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες παίζουν χωρίς πίεση εκτός έδρας, ίσως ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν έτσι».

Για την Φιορεντίνα και το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές:
«Η Φιορεντίνα είναι από τις κορυφαίες ομάδες του Καμπιονάτο. Μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο έχει καλές μονάδες και έναν καλό προπονητή. Συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχώς και αυτό σημαίνει ότι έχουμε απέναντι μας ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Μπορεί να γίνουν αλλαγές μπορεί και όχι. Δεν μου αρέσει να μιλώ για την ενδεκάδα και αυτό θα το κρατήσω και τώρα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι και τα λίγα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του:
«Ο ΠΑΟΚ έχει έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά του . Παίζονται 18 βαθμοί. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Σίγουρα θέλουμε το καλύτερο και αυτό είναι η πρώτη θέση αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά . Παίζουμε με μια καλή ομάδα την οποία και φυσικά τη σεβόμαστε αλλά όπως κάνουμε πάντα προετοιμάζουμε την ομάδα μας να παίξει για την νίκη. Έχουμε πέντε παιχνίδια μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας. Ωστόσο θεωρώ πως είμαστε καλά από άποψη ρυθμού. Η ομάδα περίμενε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα που καθυστέρησε λίγο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

Για τους λίγους τραυματισμούς σε σχέση με πέρυσι:
«Δόξα τω Θεώ είναι έτσι, ας χτυπήσουμε και ξύλο, να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο ιατρικό και προπονητικό τιμ. Έχουμε φέρει ανθρώπους που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με αυτά τα θέματα. Ζητάμε από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και να κάνουν μετά τους αγώνες ό,τι χρειάζεται για την αποκατάσταση. Είμαστε στο ξεκίνημα και ως τώρα είμαστε καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι όσον αφορά στην υγεία».

Για το τι θα τον ικανοποιεί στο τέλος των ομίλων:
«Αυτό που θα με κάνει ικανοποιημένο είναι να έχουμε πάρει την πρόκριση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ