Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Επική ανατροπή η Χόφενχαϊμ

Έβρεξε… γκολ στο «Opel Arena» καθώς Μάιντζ και Χόφενχαϊμ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4, στο ματς που «έκλεισε» τη δεύτερη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3’ ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ, 20 λεπτά αργότερα, ο πρώην άσος του Αστέρα πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με πλασέ στην κίνηση ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Οζτουνάλι.

Στο 27’ η Μάιντς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κόρντομπα να σκοράρει με σουτ από τα αριστερά, αφού πρώτα «χάζεψε» τους αντίπαλους αμυντικούς.

Η Χόφενχαϊμ απάντησε στο 39’ και μείωσε σε 3-1 με δυνατό διαγώνιο σουτ του Βάγκνερ, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο Οζτουνάλι με πλασέ από το ύψος της περιοχής έδωσε και πάλι «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Χόφενχαϊμ προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει, όλα αυτά όμως μέχρι το 57’ όπου ο Μπούσμαν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα άρχισε η… κατηφόρα για την Μάιντς που είδε ξαφνικά τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-2 με κεφαλιά τους Ουτ στο 71’ και δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με «κεραυνό» εκτός περιοχής μείωσε σε 4-3.

Η Χόφενχαϊμ είχε πλέον την ψυχολογία, πίεσε και τελικά στο 84’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4, χάρη στην κοντινή προβολή του Σαλάι.

Το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό, τους πρώτους τους στο φετινό πρωτάθλημα που τις φέρνουν ισόβαθμες στην 14η θέση.

Δείτε τα γκολ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ