Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Προφορική συμφωνία για τους διαιτητές…»

Αυτό που ήταν κοινό… μυστικό είναι πλέον και επίσημο, καθώς ο του Α.Σ. ΠΑΟΚ (εκπροσωπεί την ΠΑΕ στις συνεδριάσεις της Λίγκας), Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αποκάλυψε πως όντως υπάρχει προφορική συμφωνία για να μη σφυρίξουν σε παιχνίδια, διαιτητές που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο.

Μεταξύ άλλων είπε στην ΕΡΤ3:

«Οι λεγόμενες μικρές ομάδες ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως έλεγε η Nova για να μην είχαν πρόβλημα με τις μεγάλες ρήτρες. Δεν κάναμε πίσω σε ότι σχεδιάζαμε σαν ΠΑΟΚ. Το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα από τρίτη αγωνιστική δε σημαίνει κάτι για αυτά που έχουμε αποφασίσει».

Για τον Κύρο Βασσάρα: «Μπήκε σε αυτή τη θέση, μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνουν αυτά που είπαμε. Διαιτητές που έπαιξαν, πρέπει να είναι τιμωρημένοι και μας οδήγησαν στο να κλειστή τη θύρα 4 και να χάνουμε αρκετά έσοδα. Στο πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό θα ήταν γεμάτο το γήπεδο, όλα αυτά τα πληρώνουμε από κάποιους που ήρθαν και δυναμίτισαν το κλίμα. Θεωρώ ότι τις τέσσερις αυτές αγωνιστικές δε θα μας παίξουν αυτοί οι διαιτητές. Υπάρχει προφορική απόφαση».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ: «Όλοι θέλουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι η καχυποψία πάνω από όλα και ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καθαρό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ