Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σέλουκ: «Να βρει τα @@ ο Γκουαρντιόλα και να απολογηθεί στον Τουρέ»

Δεν πήρε και με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να αφήσει τον Γιάγια Τουρέ εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ ο ατζέντης του Ιβοριανού, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ο διάσημος μάνατζερ, σε δηλώσεις του, επιτέθηκε στον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως αν δεν κατακτήσει φέτος την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε θα πρέπει να βρει τις… μπάλες να απολογηθεί στον παίκτη του.

«Αν ο Γκουαρντιόλα κατακτήσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι, θα πάω στην Αγγλία και θα πω στην τηλεόραση ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να βρει τις “μπάλες” να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Γιάγια για τον τρόπο με τον οποίο γελοιοποίησε έναν τόσο σπουδαίο ποδοσφαιριστή», είπε αρκετά θυμωμένος ο διάσημος ατζέντης που στη συνέχεια τόνισε ότι ο παίκτης του σαν σωστός επαγγελματίας δε δημιούργησε θέμα αλλά σεβάστηκε την απόφαση του Καταλανού.

«Ο Γιάγια πάντως, σαν σωστός επαγγελματίας που είναι, δεν αντέδρασε και σεβάστηκε την άποψη του προπονητή του, έστω και αν όλοι ξέρουμε ότι είναι λανθασμένη. Ίσως όμως ο Πεπ πιστεύει ότι ο Γιάγια είναι αρκετά καλός ώστε να αγωνιστεί τα τελευταία δέκα λεπτά σε ένα παιχνίδι για το Λιγκ Καπ ενάντια σε μία ομάδα της τρίτης κατηγορίας και ναι, φυσικά και το λέω για πλάκα», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Ιβοριανού που τέλος αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δε θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο καθώς αγαπάει τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να τη βοηθήσει.

«Αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι ο Γιάγια αγαπάει αυτή την ομάδα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε θα φύγει τον Ιανουάριο και ελπίζει να πάρει την ευκαιρία που αποδεδειγμένα αξίζει ώστε να βοηθήσει την ομάδα του», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ