Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ένα «Δράμα» οι νέοι του ΠΑΟΚ

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα στη Δράμα.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν κακή στο μαγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αν και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές (ο Ίβιτς παρέταξε σχεδόν αμιγώς την ομάδα νέων, με τις προσθήκες των Τιάμ, Κοροβέση). Ντεμπούτο αν και ανέτοιμος έκανε ο Τιάμ, αλλά και ο Κόζακ.

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τζοβάρας μπήκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα η Δόξα απάντησε με σουτ του Πινδώνη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του του Μούτσα.

Ντεμπούτο με την φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» έκανε και ο Τιάμ, που στο 26’ γύρισε την μπάλα στον Κοροβέση, ο οποίος έκανε το σουτ και ο Σικαλιάς απέκρουσε. Οι γηπεδούχοι όμως στο 39ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με απίστευτο σουτ- γκολάρα του Καρλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα μπήκε στο παιχνίδι, το ίδιο δυνατά, με γκολ. Αρχικά στο 53’ ο Γιόνδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ με κεφαλιά κάνοντας το 2-0. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα ο Ιότι έκανε το 3-0 με απίστευτο σουτ με το αριστερό. Στο 89’ ο Γαϊδαρτζής έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν με δυνατό σουτ έγραψε το 4-0.

Ντεμπούτο για τον «Δικέφαλο» έκανε και ο νεοαποκτηθής Κόζακ.

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μούτσα, Τσαούσης (89′ Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87′ Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89′ Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).

Δείτε εδώ ολόκληρο το παιχνίδι, όπως το μετέδωσε το PAOK TV μέσω του Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ