Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου, Γιοακίμ Αντουκόρ, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Γκάνας που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 23χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος Γιοακίμ Αντουκόρ (Joachim Aducor), ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε την Παρασκευή (2/9) συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ».

Ο Αντουκόρ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε ότι  «ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ελλάδος. Ήρθα για να πετύχω και να εξελιχθώ. Σαν παίκτης να βελτιώνομαι συνεχώς και γνωρίζω ότι αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει ποδόσφαιρο πολλοί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές και έκαναν σημαντική καριέρα. Το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον ΟΦΗ» ανέφερε ο Αντουκόρ.

Ποιος είναι

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Πάρμα στη Γκάνα, αργότερα αγωνίστηκε στην Εμιρέιτς Σπόρτινγκ κλαμπ της χώρας του. Η ευρωπαϊκή του καριέρα, ξεκίνησε το 2011 με την Γκέφλε Σουηδίας, ενώ ακολούθησε η Πορτογαλική Τροφένσε. Το 2015 μετακόμισε στη Γαλλική Μπεζιέ, από την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ