Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κορδέρο: «Η ΑΕΚ θα ζει για πάντα στην καρδιά μου»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο ο Μιγκέλ Κορδέρο αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε για όλα την «Ένωση» και δήλωσε περήφανος που υπήρξε αρχηγός της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ισπανού μέσου:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο προσωπικό και στο ιατρικό επιτελείο. Πάνω απ ‘όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι με υποστήριξαν, ένιωσα πραγματικά όλη την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. 

ΑΕΚ είναι οι φίλαθλοι, το μικρό αγόρι που φοράει τα κιτρινόμαυρα στο σχολείο τη Δευτέρα ακόμη και αν η ομάδα χάσει, τα παιδιά από την Original που ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της χώρας για να τραγουδήσουν όταν παίζει η ομάδα. Αυτή είναι η πραγματική ΑΕΚ, η ΑΕΚ της οποίας περήφανα υπήρξα αρχηγός! Η ΑΕΚ που θα ζει μέσα στην καρδιά μου για πάντα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ