Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kλείνει Σανικίτζε ο Αρης

Η υπόθεση του Βίκτορ Σανικίτζε οδεύει σε… happy end με τον παίκτη να τα βρίσκει σε όλα με τον Άρη για την επόμενη σεζόν.

Ο άλλοτε παίκτης της Ούνικς Καζάν είχε βρεθεί μια ανάσα από την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όμως τις τελευταίες ώρες όλα μαρτυρούσαν ναυάγιο στην υπόθεση, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη δήλωσε πως ο πελάτης του δεν θα υπογράψει στους κίτρινους.

Και κάπου εδώ, ήρθε μία ακόμη ανατροπή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα έχει ουσιαστικά τελειώσει, ο Σανικίτζε προβάρει τα κίτρινα και το deal θεωρείται κλεισμένο για τη σεζόν 2016-2017.

Ο Σανικίτζε την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άνκαρα, με την οποία μέτρησε 12,3 πόντους και 7,9 ριμπάουντ ανά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ