Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Καθάρισε» ο ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα με 3-0 από την Τιφλίδα στο ματς με την Ντιναμό και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League.

Με δυο γκολ από τους αμυντικούς του, τον Λέο Μάτος στο 21′ και τον Κρέσπο στο 71′ (με εξαιρετική ασίστ του επίσης αμυντικού Τζαβέλλα) και ένα τρίτο από τον Περέιρα (δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο), ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα απέναντι στην Ντιναμό που απείλησε ελάχιστα και στην Τούμπα δεν θα έχει καμία τύχη.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Ντιναμό, αλλά το σουτ του Ζιγκάουρι κόντραρε και έφυγε κόρνερ στο 17′. Ο ΠΑΟΚ όμως, φρόντισε αμέσως μετά να δείξει πως είναι το… αφεντικό. Στο 21ο λεπτό και μετά από κόρνερ του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Λέο Μάτος πετάχτηκε και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο «δικέφαλος» πέτυχε γρήγορα τον στόχο του γκολ και στη συνέχεια, χωρίς άγχος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αλλαγές του Βλάνταν Ίβιτς στο δεύτερο μέρος βοήθησαν την ομάδα του και σιγά σιγά ο ΠΑΟΚ κέρδιζε μέτρα και έκανε ευκαιρίες. Στο 50′ ο Ροντρίγκες πλάσαρε πάνω στον Σκρίμπε και το 1-0 έμεινε, αλλά όχι για πολύ. Στο 71′, ξανά από κόρνερ, ο Τζαβέλλας έκανε τακουνάκι προς τον Κρέσπο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Η Ντιναμό απείλησε στο 78′ με τον Κιτεϊσβίλι, αλλά τον έκοψε με προβολή ο Μάτος και όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ δεν χάνει αυτό το ματς.

Βλέποντας πως η ομάδα του ήταν ανώτερη, ο Ίβιτς έβαλε στο ματς και τον Φακούντο Περέιρα, για ένα τρίτο γκολ και δικαιώθηκε καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Μπίσεσβαρ (μπήκε αλλαγή και έκανε εξαιρετικό ματς) για το 3-0 που στέλνει από απόψε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους!

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Γιουράι Γιάραμπεκ): Σκρίμπε, Αμισουλασβίλι, Τσιντσάντζε (70′ Μίκελ Άλβαρο), Χαντουρισβίλι, Λομπζανίτζε (58′ Τεβζάτζε), Κιτεισβίλι, Παρουνασβίλι, Ρενέ Σάντος, Γιγκαούρι, Τσελίτζε, Παπουνασβίλι (63′ Νβταλισβίλι)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ (68′ Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46′ Χαρίδης), Τζάλμα Κάμπος (81′ Περέιρα), Γκάρι Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ