Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τελευταίο σφύριγμα! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 χάρη σε ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ του Αθανασιάδη στο 87ο λεπτό…

Από τα 40 μέτρα(!), ο φορ του ΠΑΟΚ είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (Παπαδόπουλο) μακριά από την εστία του, τον κρέμασε και… το έγραψε!

87′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Απίστευτο γκολ από τον Κλαόυς που με ψηλοκρεμαστό σουτ “κρεμάει” τον Γκορμπούνοφ σε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της καριέρας του!!

75′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα Γιαννούλη, μόνος ο Κλάους Αθανασιάδης στο πρώτο δοκάρι, η κεφαλιά του όμως δεν είναι καλή, αν και ανενόχλητος, σημαδεύοντας πάνω από την εστία!

70′ Φάση για τον ΠΑΟΚ Ο Τζάλμα Κάμπος κινείται εξαιρετικά, βγάζει πανέμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Κοροβέση, αλλά το τελείωμα του τελευταίου ήταν άστοχο.

Κακό το δεύτερο μέρος, χωρίς φάσεις και ρυθμό, εν αντιθέσει με το πρώτο που είχε… ενδιαφέρον.

68′ Απειλεί ο Γροντής με μακρινό σουτ, καλή πορεία παίρνει η μπάλα, αλλά φεύγει άουτ.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος…

Ημίχρονο στο Περιστέρι. Στο 0-0 οι δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό.

35′ Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική ενέργεια του Κουλούρη, που γυρίζει πανέμορφα το σώμα του, πιάνει εκπληκτικό σουτ, αλλά η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου!

24′ Καλή συνεργασία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τελικό αποδέκτη τον Κάμπος, ο οποίος κάνει το αριστερό πλασέ, όμως ο Λευκορώσος τερματοφύλακας του Ατρόμητου μαζεύει την μπάλα.

23′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Σουτ του Κουλούρη, μετά από ωραία περιστροφή του, ο Γκορμπούνοφ σε ετοιμότητα, μπλοκάρει την μπάλα.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Λημνιός βρέθηκε απέναντι από τον Μπρκιτς, αλλά ο Σέρβος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αρνήθηκε το γκολ, έχοντας ακόμα μία σωστή τοποθέτηση.

7′ Νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Σουτ του Ούμπιδες στην αντεπίθεση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι, ο Μπρκιτς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

5′ Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Λε Ταλέκ βρίσκει τον χώρο, κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πάει στην εξωτερική πλευρά της εστίας. Η φάση ξεκίνησε από το κλέψιμο του Ούμπιδες στον άξονα.

Σέντρα στην αναμέτρηση

Μια ημέρα μετά την τριάρα επί της Βέροιας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο με τον Βλάνταν Ίβιτς να δοκιμάζει άλλα πρόσωπα σε σχέση με την Τρίτη.  Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Η αρχική σύνθεση του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Μπάγκα, Βασιλείου, Ούμπιδες, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής.

Η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέο Μάτος, Γιαννούλης, Κάνιας, Πέλκας, Τσίμιροτ, Μυστακίδης, Κάμπος, Κουλούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ