Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαραγκός τετραετίας στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάρης Μαραγκός, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο 22άχρονος φόργουορντ/σέντερ, αφού ολοκλήρωσε την τετραετή παρουσία του στο NCAA αρχικά στο Τζορτζ Ουάσινγκτον κι εν συνεχεία στο Αμέρικαν, αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας για να ενταχθεί στους Πειραιώτες. «Γύρισα από τις ΗΠΑ έχοντας στο μυαλό μου το να αρχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί», παραδέχθηκε αρχικά, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στάθηκε, επίσης, στη συνύπαρξή του από την καινούρια σεζόν με σπουδαίους παίκτες, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης: «Είμαι 100% σίγουρος πως θα μάθω πάρα πολλά πράγματα, ειδικά από τον Πρίντεζη που παίζουμε και στην ίδια θέση. Όσο για τον Σπανούλη, τι να πω εγώ, πρόκειται για τον απόλυτο ηγέτη. Είμαι ευτυχισμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται χρόνο με τον καιρό και να μάθω πολλά από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τέσσερα χρόνια.

Το who is who του Πάρη Μαραγκού Hμ. γέννησης: 19/01/1994
Τόπ. γέννησης: Μαρούσι Ύψος: 2,06μ.
Πρ. ομάδες: Παναθηναϊκός (2010-2012), George Washington (2012-2014), American (2014-2016)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ