Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκαγκάτσης: «Υποχρέωσή μας να μπούμε στους ομίλους του Europa League»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε τους «ασπρόμαυρους» στην κλήρωση τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να περάσει στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στον OTE TV:

«Ήταν μια θετική κλήρωση. Είναι ένα ταξίδι λίγο δύσκολο, αλλά πιστεύω θα προκριθούμε. Σίγουρα, όποιος είδε το ματς της Τετάρτης με τον Άγιαξ καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος. Περιμέναμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα καταφέραμε. Μείναμε έξω από ένα πέναλτι και από ένα σουτ που έκανε ο Άγιαξ στο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μας προβλημάτισε και μας απογοήτευσε το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Είναι υποχρέωσης μας να προκριθούμε στους ομίλους» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας και την πρόκριση πρόσθεσε:«Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα είναι αποτυχία. Δεν αρκούν μόνο οι επενδύσεις για να πάει καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και άλλα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα ήταν 6η στην κατάταξη και τώρα είναι 15η Πέμπτη. Φταίνε αρκετοί παράγοντες που έπαιξαν ρόλο σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ