Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ξεμπούκωσε» με εννιάρα ο Αστέρας

Την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του είχε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μάκης Χάβος, ο οποίος τους είδε να επικρατούν της Σελφόλντε με το ευρύ 9-2.

Ο Μακεδόνας τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, με την πρώτη να είναι σαφώς πιο κινητική και να πετυχαίνει και πέντε γκολ, με πρωταγωνιστές τους κινητικότατους Τσιλιανίδη, Καλτσά.

Η δεύτερη ενδεκάδα είχε πιο νεαρούς σε ηλικία και εκεί διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Για την ομάδα της Τρίπολης σκόραραν οι Δημούτσος, Καλτσάς, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς, Τσιλιανίδης (2), Ιωαννίδης (3).

Η δυναμικότητα του αντιπάλου σίγουρα δεν δείχνει και τα ασφαλέστερα συμπεράσματα, όμως στόχος της ομάδας της Αρκαδίας ήταν ένα ξεμούδιασμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις στην Ολλανδία.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Iglesias, Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο: Καπετάνος, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος, Sefil, Igor, Hamdani, Chaves, Stanisavljevic, Τσιώλης, Nico Fernandez, Ιωαννίδης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ