Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουρίνιο: «Απίστευτο το σώμα του Ιμπραΐμοβιτς»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας ότι η πραγματική ηλικία δεν είναι αυτή που αναγράφεται στην ταυτότητα.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ πλούσιος. Έβγαλε λεφτά στην καριέρα του, έχει κερδίσει αρκετά πράγματα, οπότε έρχεσαι στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη μόνο αν αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Αν όχι, πηγαίνεις στην Αμερική, την Κίνα ή παραμένει για ακόμη έναν χρόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οπότε το παλικάρι ήθελε ακόμη μια πρόκληση. Όταν του είπα έχω κερδίσει σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία και εκείνος όχι, μιας και το έχει κάνει σε Ισπανίας, Ιταλία και Γαλλία σκέφτηκε “Α, θέλω να πάω. Θέλω να τα κερδίσω όλα”. Αυτό το κίνητρο είναι μεγάλο και το κορμί του απίστευτο», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για το πότε θα ενταχθεί ο Σουηδός επιθετικός στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ: «Την Κυριακή πρόκειται να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα που του έχουμε ετοιμάσει πριν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα την Πέμπτη (28/7), έχει πέντε μέρες μόνο γι αυτόν».

Όσο για την ηλικία του παίκτη ο Μουρίνιο τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα, τον ξέρω πολύ καλά. Η πραγματική ηλικία είναι στο σώμα, το πνεύμα και στο μυαλό σου και αυτός είναι νέος, το κορμί του είναι απίστευτο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ