Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αιώνια κόντρα και για Γιαννακόπουλο στον ΕΣΑΚΕ με πράσινο θρίαμβο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να μην ήταν παρών στη Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ωστόσο έγινε αντικείμενο συζήτησης, αλλά και… έντασης ανάμεσα στους «αιώνιους».

Πιο συγκεκριμένα, στο τραπέζι της συνέλευσης της λίγκας δεν έπεσε μόνο το θέμα με την αλλαγή στους ξένους, με την πρόταση του Παναθηναϊκού για 6 ξένους αντί για 4 ξένους+2 κοινοτικούς να περνάει με ψήφους 12-2, αλλά και το θέμα με τις ποινές των φυσικών προσώπων.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προς ψήφιση πρόταση ώστε να συγκεκριμενοποιηθεί το άρθρο 14 του πειθαρχικού κώδικα του ΕΣΑΚΕ, το οποίο πέρυσι άλλαξε και προβλέπει τον συμψηφισμό των ποινών για ένα πρόσωπο. Οι πράσινοι θέλησαν να γίνει πιο συγκεκριμένο το άρθρο, ώστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είχε πολλές ποινές εις βάρος του, να έχει τη δυνατότητα συμψηφισμού και να αποκτήσει το δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα, κάτι που κατάφερε εξάλλου στους τελικούς, εξαιτίας της δικαίωσης από το ΑΣΕΑΔ.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για το άρθρο 14 έγινε δεκτή με μεγάλη πλειοψηφία και συγκεκριμένα με 12 ψήφους υπέρ, μία κατά (Ολυμπιακός) κι ένα λευκό (Άρης).

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αντέδρασε πολύ έντονα στην πράσινη πρόταση με αντικείμενο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Γιώργο Σκινδήλια και Χρήστο Σταυρόπουλο να επιμένουν να μην περάσει η πρόταση κι έτσι δεν άργησε να δημιουργηθεί ένταση με τους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Μπαλτάκο που εκπροσωπούσαν τον Παναθηναϊκό στη Γ.Σ.

Οι Πειραιώτες επέμειναν ώστε οι ποινές εις βάρος του Γιαννακόπουλου να μετρούν η μία μετά την άλλη, κάτι που εφόσον ισχύσει, τότε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ θα έχει δικαίωμα να μπει σε γήπεδο τον Ιανουάριο του 2019…

Οι εκπρόσωποι των αιωνίων ανέβασαν τους τόνους κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, πάντως στην ψηφοφορία που έγινε, το 12-1-1 επί της ουσίας δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, που είδε και τις δύο προτάσεις του στη Γ.Σ. να γίνονται δεκτές με μεγάλη πλειοψηφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ