Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζει τις μεταγραφές η Σίτι

Κοντά σε δύο ακόμα μεταγραφές βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι εν όψει της νέας σεζόν, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, να είναι κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα, Τζερίνιμο Ντούλι από τη Σοσιεδάδ, αλλά και του 17χρονου Ρις Όξφορντ από τη Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά στον Ντούλι, έγινε ως «πολίτης», με την Ντεπορτίβο Μαλντονάντο να τον δίνει αντί πέντε εκ. ευρώ, αλλά παράλληλα θα ήθελε να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα (λογικά τη Σοσιεδάδ, όπου αγωνιζόταν και πέρυσι ως δανεικός), αφού δεν θέλει να είναι στη «σκιά» του Τζο Χαρτ.

Σχετικά με τον Όξφορντ, πρόκειται για ένα από τα «next big things» του αγγλικού ποδοσφαίρου, με την ομάδα του Έτιχαντ να είναι έτοιμη να δώσει μέχρι και 12 εκ. ευρώ στα «σφυριά» για την απόκτησή του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ