Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελευταία χωρίς τον Μιλιβόγεβιτς

Tο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Oλυμπιακού ολοκληρώνεται στο Βέλγιο με το φιλικό που θα δώσει  την Παρασκευή με την Μπριζ. 

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Γκενκ με τον Βίκτορ να βλέπει τον Μιλιβόγεβιτς να μένει εκτός , εξαιτίας ενός χτυπήματος από το φιλικό με τη Βέστερλο.

Αντίθετα, κανονικά στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι Μανιάτης και Τσόρι, ενώ ο Ρέτσος κινήθηκε πιο συντηρητικά. Μετά το φιλικό με την Μπριζ οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην βάση τους με το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό να είναι στις 20 Ιουλίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.  

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στο Γκενκ πριν το φιλικό με την Μπριζ, με τον Σέρβο να κάνει θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ