Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Καλύτερα που γίνονται τώρα τα λάθη»

Ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με την Στεάουα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για κάποια λάθη που έγιναν, ωστόσο τόνισε πώς στη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας θα ήταν αδύνατο, όλα να πηγαίνουν καλά.

Επίσης σχολίασε την απόφαση του Μακ να μπει στην προετοιμασία, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του τελευταίου χρονικά μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Αλμπέρτο Κάνιας.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Σίγουρα μετά τα πρώτα δύο φιλικά, όπως και σήμερα βλέπουμε αδυναμίες που έχουμε και προσπαθούμε να τις λύσουμε. Και στα προηγούμενα ματς δεν ήταν κάποια απράγματα όπως τα ήθελα εγώ. Σήμερα φάνηκε πως και τα πόδια είναι πιο βαριά και οι παίκτες κουρασμένοι. Προχωράμε. Θα δουλέψουμε αυτά τα σημεία αδυναμίας».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πολλά γκολ και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Δεχθήκαμε ένα παραπάνω μετά από κάποια λάθη κυρίως τακτικής. Δεν είναι λογικό σε αυτή την περίοδο να είναι τα πράγματα όπως τα περιμένω».

Για τα λάθη της ομάδας: «Είδα αδυναμίες και από ατομικά λάθη, αλλά και από ομαδική λειτουργία. Μπορεί να είναι και καλό που συμβαίνουν τώρα σε περίοδο της προετοιμασίας για να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί μπορεί να το πληρώσουμε».

Για το αν με την άφιξη των Μακ-Μπρκιτς, ολοκληρώνονται οι… προσθέσεις στο ρόστερ: «Όσον αφορά το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει πιστεύω πως έχουμε κλείσει με τις μεταγραφές».

Για τον Μακ:  «Θετικό από τον ίδιο που θέλει να έρθει να κάνει προπονήσεις. Δείχνει ότι είναι μεγάλος επαγγελματίας, το ξέραμε. Θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις».

Για το αν θα αλλάξει πράγματα στο φιλικό με την Τβέντε:

«Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό, δεν έχω αποφασίσει ακόμη πόσοι και ποιοι θα παίξουν, αλλά κάποιοα παιδιά θα παίξουν 90 λεπτά, κάποια παιδιά λιγότερο. Τελειώνουν και τα φιλικά παιχνίδια και πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν σε 90 λεπτα».

Για τον Κρέσπο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Κρέσπο».

Για τον Κάνιας: «Εχει δουλέψει μόνος του, βέβαια δεν βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο που θα ήθελα στη φυσική κατάσταση γι’ αυτό το λόγο θα δουλέψει κάποιες μέρες μόνος του. Θα κάνει και κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Αν δεν προλάβει το πρώτο παιχνίδι, πιστεύω στο δεύτερο θα είναι στην αποστολή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ