Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η κόρη της Βούλας Παπαχρήστου έκλεψε την παράσταση στο “Ελ. Βενιζέλος” – Δείτε τι έγινε στην υποδοχή της ομάδας του στίβου

Η ελληνική αποστολή του στίβου επέστρεψε από το Άμστερνταμ -και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα- με αρκετές επιτυχίες και βέβαια το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη αλλά και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου, να ξεχωρίζουν. “Έλαμψε” με την παρουσία της η κόρη της Ελληνίδας τριπλουνίστριας…

Στην Αθήνα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης η ελληνική αποστολή στίβου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου, στο λαιμό των οποίων έλαμπαν τα δύο μετάλλια που κατέκτησε η Ελλάδα στη διοργάνωση. Μαζί τους και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση του Άμστερνταμ.

Πρώτη έκανε την εμφάνιση της στο χώρο αφίξεων η Βούλα Παπαχρήστου, που έτρεξε στην κόρη της Κωνσταντίνα, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης Κατερίνα Στεφανίδη μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

ΣΤΙΒΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ