Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ίβιτς: «Είμαστε ακόμη αρκετά βήματα πίσω…»

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά θετικά στοιχεία και έδειξε πολύ καλή εικόνα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, με τον Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο, να τονίζει για ακόμα μια φορά ότι η ομάδα έχει να κάνει αρκετά βήματα ακόμα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση, είμαστε ακόμη αρκετά βήματα πίσω και σε δύο εβδομάδες μας περιμένει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι βαριά τα πόδια, δουλεύουμε σκληρά και σίγουρα αυτό το παιχνίδι και αυτά που έχουμε μπροστά μας, θα βοηθήσουν να βρούμε το ρυθμό που θέλουμε».

Για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που λέω καθημερινά στους παίκτες μου, είναι ότι πρέπει πάντα να έχουμε νοοτροπία νικητή, το ζητάω και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν».

Για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν τα δύο γκολ: «Είναι και αυτό ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αλλά υπάρχουν κι άλλα».

Για την πρώτη εμφάνιση του Τζαλμά: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης με χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα».

Για το τι θέλει να βελτιώσει: «Έγιναν αρκετές φάσεις, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν θα υπάρξει σύντομα μεταγραφή: «Θα δούμε… Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα».

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε επίσης και στην κάμερα της Nova, λέγοντας:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι σε ένα χρονικό διάστημα κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της. Μιλάμε για μια ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή, είναι μπροστά από εμάς στην προετοιμασία και μπορεί να είναι ένα βήμα πάνω στη φυσική κατάσταση. Κάναμε καλό παιχνίδι, έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι και από τους δύο. Υπήρχαν ευκαιρίες και για εμάς και για τη Μπριζ. Όταν κερδίζεις, όταν συνεχίζεις να κερδίζεις είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα. Αυτό που κρατάω είναι η οργάνωση. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι. Τελειώνουμε την τρίτη εβδομάδα σε λίγο και όσο προχωράμε είμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

Είχαμε ένα εύκολο πρώτο παιχνίδι και ένα πολύ δύσκολο δεύτερο παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται οι παίκτες και προετοιμάζονται πιο γρήγορα. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Βήμα-βήμα, ξέρουμε τι θέλουμε και δε μπορώ να πω κάτι. Ο κάθε παίκτης δίνει το μάξιμουμ. Είναι επαγγελματίες και προετοιμαζόμαστε όλους τους παίκτες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και να έχουν περισσότερη συμμετοχή. Είμαστε στην προετοιμασία πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους και αυτό θα κάνουμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ