Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην Ολλανδία για την προετοιμασία διέκριναν μία φυσιογνωμία ανάμεσα στο τεχνικό τιμ που δεν τους ήταν οικεία.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον Νέναντ Κοβάσεβιτς, ο οποίος είναι φυσιοθεραπευτής και αποτελεί εξωτερικό συνεργάτη της ομάδας.

Ο Κοβάσεβιτς, έχει δικό του κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφτεί την περσινή σεζόν ο Μάριν Λέοβατς, όταν είχε υποστεί θλάση. Τότε, οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι δεν θα έπαιζε ξανά στη σεζόν, όμως κατάφερε να παίξει στα 2/3 των πλέι – οφ. Άρα, πρόκειται για δοκιμασμένη λύση, με έναν άνθρωπο που είναι ειδικευμένος στην πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση τραυματισμών.

Ο Κοβάσεβιτς είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη όταν ξεκίνησε η προετοιμασία προκειμένου να συζητήσει, να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωριστεί με το υπόλοιπο ιατρικό και προπονητικό τιμ και έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ως εξωτερικός συνεργάτης. Πάντως θα βρίσκεται στην Ολλανδία όλες τις ημέρες παραμονής της ομάδας εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ