Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μήπως είναι υπερεκτιμημένος ο Πογκμπά;»

Και αυτό το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα που θέλουν πολλές ομάδες να θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πολ Πογκμπά σπαταλώντας πολλά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του είναι απλά αμέτρητα.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι σύλλογοι που θα δώσουν «μάχη» για τον 23χρονο μέσο που τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους εντυπωσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τους προπονητές των παραπάνω ομάδων.

Ωστόσο, αυτός που δεν έχει και σε ιδιαίτερη μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο χαφ είναι ο Γκάρι Λίνεκερ. Ο παλαίμαχος φορ, ο οποίος πλέον έχει θέση τηλεσχολιαστή πιστεύει πως τα χρηματικά ποσά που ακούγονται για τον Πογκμπά είναι πάρα πολλά και δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή και ότι είναι αρκετά υπερεκτιμημένος, όπως φρόντισε να αναρωτηθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

«Μήπως ο Πολ Πογκμπά είναι ο πιο υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής του κόσμου;».

lineker pogba

Απλά να υπενθυμίσουμε πως για τον Πογκμπά φημολογείται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν πρόθυμες να σπαταλήσουν παραπάνω από 100 εκατομμύρια λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ