Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτάθηκε κι αρέσει… (video)

Μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός αναζητά έναν έμπειρο και καλό τερματοφύλακα και σύμφωνα με αναφορές από την Γερμανία, μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του Πολωνού Πρέμισλαβ Τιτόν.

Πρόκειται για έναν πανύψηλο τερματοφύλακα (1,95μ.), 29 ετών, διεθνή με την Εθνική Πολωνίας (14 συμμετοχές, αλλά δεν βρίσκεται στην αποστολή για το Euro), ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα με τη Στουτγκάρδη. Η ομάδα όμως υποβιβάστηκε κι έτσι αυτός είναι ουσιαστικά ελεύθερος να αναζητήσει το μέλλον του αλλού, παρότι έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Πριν πάει στη Στουτγκάρδη ο Τιτόν έπαιξε στην ισπανική Έλτσε κι από εκεί τον ξέρει και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ. Ακόμα πιο πριν είχε επταετή παρουσία στην Ολλανδία σε Ρόντα και Αϊντχόφεν.

Προτάθηκε ο Τιτόν

Δείτε τον εν δράσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ