Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπόγρης: «Στρατιώτης της Εθνικής»

Για την μεγάλη του επιθυμία να βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης που δήλωσε στρατιώτης της “γαλανόλευκης”, όπως τον είχε συμβουλέψει και… ο Νίκος Ζήσης.

«Θεωρώ πως ήταν ένα παιχνίδι, του οποίου την εξέλιξη δεν περιμέναμε. Θεωρούσαμε πως θα υπάρχει αμηχανία στο παρκέ και δεν θα είχαμε χημεία. Με όπλο τη διάθεση και την άμυνα, καταφέραμε να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ελληνας σέντερ και συνέχισε:

«Δεν πρέπει να μας ρίξει… στάχτη στα μάτια αυτό το φιλικό και οφείλουμε να μείνουμε ταπεινοί για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας. Έχουμε τους παίκτες να παίξουμε αυτό που θέλει ο κόουτς Κατσικάρης. Εχουμε επίσης και τον Μπουρούση που μπορούμε να του ακουμπήσουμε την μπάλα.

Προσωπικά, νιώθω τεράστια τιμή. Είναι το υπέρτατο το να αγωνίζεσαι στην Εθνική. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πιάσουμε από τα μαλλιά την ευκαιρία που μας δίνεται».

Για τις πιθανότητες που έχει να βρεθεί στην τελική δωδεκάδα, είπε: «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, ξέρω ότι έχω μπροστά μου πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ισως να μπορώ να τους πλαισιώσω με έναν διαφορετικό ρόλο. Ο Νίκος Ζήσης μου είχε πει πως στην Εθνική πρέπει να είμαι στρατιώτης και να μην υπάρχουν εγωισμοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ