Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Να γιατί ο Ρονάλντο πέταξε στη λίμνη το μικρόφωνο

Εκ πρώτης όψεως, η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάξει σε λίμνη μικρόφωνο ρεπόρτερ που του έκανε μία απλή ερώτηση προδίδει εκνευρισμό, ωστόσο στην υπόθεση υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

Σε ένα στιγμιότυπο που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας έστειλε για…μπάνιο το μικρόφωνο του σταθμού CMTV, όταν δημοσιογράφος του τον ρώτησε πώς νιώθει εν’ όψει του αγώνα με την Ουγγαρία, κατά την διάρκεια περιπάτου των παικτών στα πέριξ του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.

Τα νεύρα του Ρονάλντο όμως δεν έχουν να κάνουν με ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά με διαμάχη του με τον συγκεκριμένο σταθμό και τον όμιλο στον οποίο ανήκει, με τις δύο πλευρές να έχουν κληθεί να λύσουν τις διαφορές τους ακόμα και στα δικαστήρια!

Συγκεκριμένα το CMTV, αποτελεί κομμάτι του ομίλου στο οποίο ανήκει και η γνωστή εφημερίδα ταμπλόιντ της Πορτογαλίας Correio da Manhã, ΜΜΕ με τα οποία ο Ρονάλντο έχει αντιδικία εδώ και μία πενταετία. Ο τηλεοπτικός σταθμός και η εφημερίδα έχουν καταφερθεί αρκετές φορές εναντίον του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με δημοσιεύματα και για την προσωπική του ζωή. 

Παλαιότερα τα συγκεκριμένα μέσα μετέδωσαν πληροφορίες για το όνομα της μητέρας του γιού του ποδοσφαιριστή, με τον Ρονάλντο να μηνύει τα συγκεκριμένα ΜΜΕ,.

Αργότερα, τα ίδια Μέσα τον θεώρησαν υπεύθυνο για την απόλυση του Πάουλο Μπέντο από το ομοσπονδιακό τιμ της Πορτογαλίας. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το στιγμιότυπο από τον Οκτώβριο του 2014 πριν από παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, όταν ο παίκτης δέχτηκε ερώτηση από ρεπόρτερ του CMTV και απάντησε χαρακτηριστικά: «CMTV; Τι είναι αυτό; Ξέχνα το, δεν πρόκειται να σου απαντήσω». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ