Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάντος: «Δεν κοιμάται ο Κριστιάνο μετά το πέναλτι»

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν γεμάτος ένταση και νεύρα μετά από τη δεύτερη ισοπαλία της Πορτογαλίας στο Εuro και μάλιστα με τον ίδιο να είναι μοιραίος κόντρα στην Αυστρία, αφού εκτός από μερικές πολύ καλές ευκαιρίες ήταν άστοχος και από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ο επιθετικός των Ιβήρων το πήρε πολύ βαριά το τελευταίο περιστατικό και αυτό φαινόταν λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ωστόσο, το… μαρτύριο του στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σταματήσει εκεί, καθώς όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο παίκτης του δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια μετά από αυτό το συμβάν.

«Ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλες αυτές τις μέρες που μεσολάβησαν μετά το χαμένο πέναλτι. Την περασμένη Κυριακή ήμουν ο πρώτος που ξύπνησε και τον βρήκα ήδη όρθιο. Είναι γεννημένος νικητής και η εμπειρία του θα του επιτρέψει να επιστρέψει. Αν υπάρξει πέναλτι στο επόμενο παιχνίδι αυτός που θα το πάρει θα είναι ο Κριστιάνο και θα σκοράρει.

Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Αυστρία, παρά το γεγονός ότι δεν σκοράραμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κάναμε την Αυστρία που είναι 10η στην παγκόσμια κατάταξη να μοιάζει με μικρή ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ