Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χειρότερος όλων των εποχών ο Κριστιάνο!

Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο οι απαιτήσεις που υπάρχουν για σένα είναι λογικό να είναι μεγάλες.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει κάνει πράγματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα που άλλοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν ούτε σε… πέντε!

Ωστόσο, ο 31χρονος επιθετικός θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Τουλάχιστον σ’ έναν τομέα. Τις εκτελέσεις των φάουλ. Αυτές είναι πολύ κακές. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η στατιστική υπηρεσία που έχει… βαρεθεί να καταγράφει σουτ του στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν καταλήγουν στα αντίπαλα δίχτυα.

Ειδικά με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας το πράγμα έχει ξεφύγει για τα καλά, αφού με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ο Κριστιάνο έχει μία αρνητική πρωτιά: είναι ο παίκτης με τα περισσότερα άστοχα σουτ από φάουλ στην ιστορία των μεγαλύτερων διοργανώσεων, όπως Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα μετράει 34 εκτελέσεις και από αυτές δεν έχει βρει δίχτυα σε καμία! Ποσοστό που σίγουρα δεν τιμάει και πολύ έναν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

ronaldo lista

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ