Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σπανός: «Φέτος θα είμαστε καλύτεροι»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί αρκετά καλύτερη τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου του Περιστερίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για τους στόχους του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν: «Ευελπιστούμε φέτος να είμαστε καλύτεροι από πέρσι, γιατί κάναμε μια μέτρια χρονιά. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα, παίκτες που μετά την περίοδο προσαρμογής θα είναι καλύτεροι και με τις κινήσεις που θα γίνουν θα πάμε καλύτερα και θα αποδώσουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο». 

-για την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα: «Είναι γενικό το φαινόμενο, λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης. Το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί. Θα κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο δήμο, η ομάδα έχει προσφέρει πολλές χαρές στο Περιστέρι και πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Το αξίζει η ομάδα με όσα πέτυχε τα τελευταία χρόνια». 

-για το μπάτζετ του Ατρομήτου: «Εμείς απλώνουμε τα πόδια μας πάντα μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Θέλουμε η ομάδα να είναι νοικοκυρεμένη, ακολουθούμε τα σημεία των καιρών, αλλά ελπίζουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ