Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σε λίγο θα μας πάρετε και το Κύπελλο»

Την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε ο δικηγόρος, Πέτρος Καϊμακάμης, στην Επιτροπή Εφέσεων, σχετικά με τη συζήτηση της υπόθεσης για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη για παλαιότερη δήλωσή του.

«Μας έχετε στοχοποιήσει. Σε λίγο θα μας πάρετε και το Κύπελλο. Είστε επικίνδυνοι. Τον Σεπτέμβριο θα αλλάξετε. Με έχετε κρεμάσει και σε άλλες υποθέσεις. Σας ζήτησα ραντεβού και δεν με δεχτήκατε. Είστε απαράδεκτος», είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο, που αντέδρασε. 

«Κακώς συνεδριάζουμε εδώ. Δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι. Αν δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δεν καταδικάζουμε κανέναν. Δεν θα δεχτώ τσαμπουκάδες. Δεν περνάνε αυτά σε μένα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του νομικού εκπροσώπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ