Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Τομανέ έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό

Ως ελεύθερος από τη Βιτόρια Γκιμαράες θα έρθει στον Παναιτωλικό ο 23χρονος Πορτογάλος επιθετικός Τομανέ. Αυτό ανέφερε χθες δημοσίευμα πορτογαλικής ιστοσελίδας, το οποίο επιβεβαιωνόταν πλήρως από την ομάδα του Αγρινίου.

Οι Αγρινιώτες έχουν υπογράψει με τον Τομανέ προσύμφωνο και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Παναιτωλικός έχει ακόμη μία μεταγραφή στα σκαριά, αυτήν του 24χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ Φερνάντο Εβανζελίστα, για τον οποίο ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς στην οποία ανήκει, καθώς στην Ατλέτικο Τουκουμάν αγωνίζεται ως δανεικός.

Ως δανεικό τον παραχωρεί και στον Παναιτωλικό που, αν δεν καταφέρει να τον πάρει ως ελεύθερο, επιδιώκει να μπει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς. Ως εκ τούτου ο Παναιτωλικός εγκατέλειψε την περίπτωση του Αργεντινού μπακ Μεντόσα, αφού η Χιμνάσια κοστολόγησε τον έναν χρόνο δανεισμού του στις 300.000 ευρώ, τα δύο χρόνια στις 540.000 ευρώ και στα 2 εκατ. ευρώ για μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ