Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κι άλλο παίκτη της Ντνίπρο στέλνουν σε ΠΑΟΚ οι Ουκρανοί (video)

Δημοσίευμα από την Ουκρανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά και σε δεύτερο παίκτη από την Ντνίπρο, αφού τον Λέο Μάτος πρόκειται να ακολουθήσει ο 26χρονος μέσος Εβγέν Σακχόφ!

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα fcdnipro.com που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ντνίπρο ο 26χρονος μέσος της Ντνίπρο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία νε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σακχόφ (γεννηθείς στις 30 Νοεμβρίου του 1990) είναι διεθνής με όλες τις μικρές ουκρανικές εθνικές και κλήθηκε στην προεπιλογή για το Euro, δεν ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της Ντνίπρο, είχε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 10 ματς πρωταθλήματος, ενώ όλη την χρονιά αγωνίστηκε 16 φορές με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως οκτάρι, αλλά και ως δεκάρι,  το ύψος του (1,87) είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου.

Δείτε τον παίκτη που φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ