Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκανε το νταμπλ και πάει για το Ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη 12-5 στον Λαιμό, σήκωσε το 18ο Κύπελλο της ιστορίας του, πανηγύρισε το 15ο νταμπλ και πλέον φεύγει για τη Βουδαπέστη με ένα όνειρο, το ερχόμενο Σάββατο να έχει στεφθεί και πρωταθλητής Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν τα πρωτεία στην Ελλάδα και πλέον κινούνται σε ρυθμούς Champions League. Tην Τετάρτη η ομάδα αναχωρεί για τη Βουδαπέστη για το Final 6 του Champions League, εκεί την Πέμπτη,  από τον προημιτελικό ανάμεσα στην ουγρρική Ζόλνοκι και την ισπανική Μπαρτσελονέτα, θα μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος και αποδείχτηκε σχετικά εύκολη λεία. Το έργο της ήταν εξαρχής δύσκολο, ωστόσο, οι κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω αλλά και το κακό ποσοστό από την περιφέρεια δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 9-3 στο τρίτο οκτάλεπτο και κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Από τον Ολυμπιακό σημαντική βοήθεια στο σκοράρισμα πρόσφερε ο Βλαχψόπουλος που ολόκληρωσε τον τελικό στα τέσσερα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-3, 2-3.

Βουλιαγμένη (Λούδης): Τσαλκάνης, Βουλγαράκης, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Χρ. Αφρουδάκης, Ελμισιάν 1, Βικάλο 1, Καπότσης 2, Παπαδόγκωνας, Κοπελιάδης, Ζερδεβάς, Καλαϊτζής 1, Καλής.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Γιάν. Φουντούλης 1, Δερβίσης, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάγιαρακ, Βλαχόπουλος 5, Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ