Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικά σε άδειο γήπεδο το Άρης – ΑΕΚ

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης, γνωστοποίησε πως ο τρίτος μικρός τελικός ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς κόσμο. Επίσης, δεν θα υπάρξουν γιγαντοοθόνες έξω από το “Nick Galis Hall”.

H ανακοίνωση:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και η ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ