Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φελντέιν και Λοτζέσκι για τον 2ο τελικό αιωνίων

Στη θέση του οδηγού πέρασε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, μετά από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Ολυμπιακού, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης. 

Πλέον το απόγευμα της Κυριακής οι “πράσινοι” υποδέχονται τους “ερυθρόλευκους” στον δεύτερο αγώνα της σειράς και θα προσπαθήσουν για το 2-0 που θα τους φέρει μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, την ώρα βεβαίως που οι αντίπαλοί τους θα τα δώσουν όλα στο παρκέ για το break. Για το ματς μιλούν στην “Real News” δύο από τους πρωταγωνιστές των ομάδων τους στην πρώτη αναμέτρηση των τελικών, ο Τζέιμς Φελντέιν και ο Ματ Λοτζέσκι.

ΤΖΕΙΜΣ ΦΕΛΝΤΕΙΝ: “Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο πρώτο παιχνίδι στην αντίπαλη έδρα, όμως οφείλουμε να το ξεχάσουμε και να αφοσιωθούμε πλήρως στη δεύτερη δοκιμασία που μας περιμένει. Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει περισσότερο για να φέρει τη σειρά στα ίσα και γι’ αυτό οφείλουμε να παρουσιαστούμε και πάλι πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. 

Ο κόσμος θα μας βοηθήσει αφάνταστα, πάντοτε το κάνει και εμείς από την πλευρά μας θα επιχειρήσουμε να του ανταποδώσουμε την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνει με μια ακόμη νίκη. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να παίξουμε και πάλι σκληρά από την αρχή και μαζί να θεωρήσουμε πως δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη παρά μόνο ότι έχουμε κάνει απλώς το πρώτο βήμα. 

Σίγουρα τα ματς αυτά πέρα από τακτική και τύχη θέλουν καρδιά και χαρακτήρα και εμείς στην αντίπαλη έδρα δείξαμε ότι τα διαθέτουμε”.

ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ: “Δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ματς και αυτό μας στοίχισε. Έπρεπε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι μας και να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τα μεγάλα σουτ που επιχείρησαν. Ακόμη και σε μια βραδιά κακή πάντως, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. 

Τίποτα ωστόσο δεν έχει τελειώσει, είμαστε ομάδα με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας και αυτές ακριβώς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον δεύτερο αγώνα. Είμαστε ζωντανοί, πιστεύω στην ανατροπή και είμαι βέβαιος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ότι θα μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι για να παλέψουμε μέχρι τέλους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε, αλλά έχουμε μάθει να είμαστε δυνατοί στα δύσκολα. Και θεωρώ ότι θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας τον οποίο ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα και τις δυνατότητες για να τον κερδίσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ