Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι είπε ο Αλαφούζος για Στραματσιόνι στη Νέα Υόρκη

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αλλά και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν συζητήθηκαν στο δείπνο που παρέθεσαν στη Νέα Υόρκη οι Έλληνες ομογενείς στον Γιάννη Αλαφούζο, στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και στον Σπύρο Βλάχο.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού ρωτήθηκε για τον Αντρέα Στραματσιόνι και επανέλαβε αυτό που έλεγε στους εν Ελλάδι συνεργάτες του. Ότι τον στηρίζει και πως ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με αυτόν και την επόμενη σεζόν.

Ρωτήθηκε και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όπου αρκέστηκε να πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, αλλά χωρίς να κάνει αναφορά σε πρόσωπα και θέσεις. Ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει ο Γιούρι Μαμούτε, ενώ δεν φάνηκε πολύ αισιόδοξος για την παραμονή του Λούκας Εβανζελίστα, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είχε να κάνει με τη Λεωφόρο και την ανακατασκευή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ