Μετάβαση στο περιεχόμενο

Moto GP: Η Ducati επέλεξε Ντοβιτσιόζο για παρτενέρ του Λορένθο

Ο Ντοβιτσιόζο θα βρίσκεται στο πλευρό του Λορένθο για την περίοδο 2017-18, όπως ανακοίνωσε η Ducati. Στη μάχη μεταξύ των δύο Αντρέα (Ντοβιτσιόζο και Ιανόνε) το… νήμα έκοψε ο Dovi όπως ανακοίνωσε η Ducati.

Η ιταλική ομάδα επέλεξε τον πρώτο για παρτενέρ του πρωταθλητή MotoGP Χόρχε Λορένθο για την περίοδο 2017-2018, αφήνοντας τον Αντρέα Ιανόνε εκτός του… ρόστερ της μετά το τέλος της σεζόν του 2016.

Το αφεντικό της ομάδας Λουίτζι ΝταΛάνια δήλωσε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρεις μία τέτοια απόφαση, ειδικά όταν έχεις όταν έχεις δύο υπέροχους αναβάτες όπως οι δύο Andreas στην ομάδα σου. Είμαστε πολύ χαρούμενη που ο Dovizioso δέχτηκε να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, και μαζί με αυτόν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που θέσαμε για τους εαυτούς μας.»

Και ο συνέχισε «Λυπούμαστε πολύ για τον Andrea Iannone, που μετά το τέλος της σεζόν δεν θα αποτελεί πλέον μέρος της ομάδας. Ο Andrea επιτέλεσε ένα πολύ σημαντικό έργο αυτά τα χρόνια και συνετέλεσε σημαντικά στην εξέλιξη της Ducati Desmosedici GP. Γι’ αυτόν το λόγο θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και θα είμαστε αφοσιωμένοι μαζί του για το υπόλοιπο της σεζόν ώστε να έχει πολύ καλά αποτελέσματα που είναι εντός των δυνατοτήτων του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ