Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο ο Ολυμπιακός

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 10-8 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο παιχνίδι και με υποδειγματική άμυνα κατάφερε να κρατήσει τη Βουλιαγμένη στο μηδέν στο πρώτο οκτάλεπτο τη στιγμή που ο ίδιος βρήκε δίχτυα με τους Ντόσκα και Φουντούλη για το 2-0 του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε και στο 3-0 με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με την ομάδα του Λούδη να αντιδρά. Οι γηπεδούχοι στα επόμενα πέντα λεπτά βρήκαν παιχνίδι από τον φουνταριστό, πήραν αποβολές και ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Δελαγραμμάτικα. Είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να περάσουν ακόμη και μπροστά αλλά την έχασαν στον παίκτη παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε και με τρία γρήγορα γκολ από Ντόσκα, Φουντούλη και Βλαχόπουλου πέρασαν και πάλι μπροστά με τρία τέρματα για το 6-3 του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +5 (3-8) με τον Γούνα με την Βουλιαγμένη να μην τα παρατά και να μειώνει με τον Γούβη για το 8-4. Σε εκείνο το σημείο αποβλήθηκει χωρίς αντικατάσταση ο Χρήστος Αφρουδάκης, απόφαση που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων τερμάτων μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και το 9-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 9-7 τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος με τον Βουλγαράκη δίνοντας άγρια ομορφιά στον υπόλοιπο αγώνα. Ο Γούνας στον παίκτη παραπάνω έκανε το 10-7 για να μειώσει ο Παπαδόγκωνας κι αυτός στον παίκτη παραπάνω σε 10-8 και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 8-10

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-4, 2-3, 3-1

Βουλιαγμένη: Βουλγαράκης 1, Δελαγραμμάτικας 1, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Ελμισιάν 1, Καπότσης 1, Παπαδόγκωνας 1

Ολυμπιακός: Φουντούλης 3, Ντόσκας 2, Γούνας 2, Δερβίσης 1, Βλαχόπουλος 1, Μάγιαρακ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ