Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντίδραση ή «σκούπα» στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να «σκουπίσει» τη σειρά με την ΑΕΚ, που όμως θέλει να αντιδράσει και να μην πέσει αμαχητί στην έδρα της. Απόψε ο τρίτος αγώνας της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς.

Η πρώτη αναμέτρηση εξελίχθηκε σε… περίπατο για την ομάδα του Πειραιά. Η δεύτερη έμοιαζε πιο ανταγωνιστική, αλλά η ΑΕΚ έχασε μία και καλή τον ρυθμό της μετά το σοβαρό επεισόδιο του Ζντοβτς με τον Γκριν. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και πλέον ψάχνει ακόμα μία νίκη, προκειμένου να περάσει στους τελικούς. Όσο για την Ένωση; Αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα και σίγουρα μία καλύτερη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον νεαρό Δημήτρη Μωραϊτη στη θέση του Τορίν Γκριν, ο οποίος τελείωσε από την ομάδα, ενώ εκκρεμεί μία θέση στη δωδεκάδα, την οποία θα πάρει ο Σαρικόπουλος ή ο Έρικ. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός θέλει να… ξεμπερδεύει για να στρέψει την προσοχή του στους τελικούς που-εφόσον προκριθεί-αρχίζουν την επόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Όσον αφορά στην παράδοση, σε 35 παιχνίδια με γηπεδούχο την ΑΕΚ, η «Ένωση» έχει 12 νίκες έναντι 24 του Ολυμπιακού. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 23 σερί νίκες επί της ΑΕΚ, η οποία τελευταία φορά που νίκησε ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2004 με 85-76. Τζάμπολ στο Game 3 στις 19:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ