Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άγιο είχε ο Κοντσέσκι!

 

Με μερικές αμυχές και μελανιές την γλίτωσε –φθηνά- ο Πολ Κοντσέσκι από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Από την πολυτελέστατη –κάποτε- Mercedes έμειναν κομμάτια από λαμαρίνες μέσα από τις οποίες τα σωστικά συνεργεία έβγαλαν τον πρώην παίκτης της Λίβερπουλ. 

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φορώντας ένα κολάρο στον λαιμό για προληπτικούς λόγους και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξετάσεις λίγες ώρες αργότερα. 

Επιστρέφοντας σπίτι ο Κοντσέσκι ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το κατεστραμμένο όχημα και βίντεο με τα δύο παιδιά του και νιώθοντας ευλογημένος για την τύχη του έγραψε: «Ουάου! Τι μέρα κι αυτή! Αλλά τουλάχιστον είμαι στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου και αυτά τα δύο να μου επιστρέφουν το χαμόγελο στο πρόσωπό μου!» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ