Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ! Άλτης του ύψους παρέλυσε ύστερα από ατύχημα στην προπόνηση

Παράλυτος μετά από ατύχημα που είχε στην προπόνηση έμεινε ο Αμερικανός άλτης του ύψους Τζέιμι Νιέτο, ο οποίος στα 39 του χρόνια συνέχιζε τον αλητισμό.

Το τραγικό γεγονός  συνέβη κατά τη διάρκεια προπόνησης στο πανεπιστήμιο Αζούσα της Καλιφόρνια. Ο μάνατζερ του Νιέτο ανέφερε ότι ο άλτης του ύψος, ο οποίος έχει ρεκόρ 2μ.34 και ήταν 4ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, προσγειώθηκε με το κεφάλι κατά τη διάρκεια άσκησης backflip και ο τραυματισμος του ήταν τόσο σοβαρός που χρειάστηκε ελικόπτερο να τον μεταφέρει στο USC Medical Center.

«Σε κάποιο σημείο νομίζαμε ότι θα τον χάσουμε,όπως λεει, αλλά ευτυχώς δεν έσπασε ο λαιμός του και η σπονδυλική του στήλη έμεινε ανέπαφη. Σιγά σιγά συνέρχεται και αρχίζει να νοιώθει τα χέρια και τα πόδια του και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι» ανέφερε σχετικά ο Πολ Ντόιλ.

Το ακόμη πιο τραγικό στην περίπτωση του Νιέτο είναι ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, που τον ανάγκασαν να διακόψει την ιατρική του κάλυψη προκειμένου να γλιτώσει κάποια χρήματα. Η συναθλήτριά του Λόλο Τζόουνς αποφάσισε να βοηθήσει και ξεκίνησε καμπάνια προκειμένου να βοηθήσει τον Νιέτο να καλύψει μέρος των ιατρικών του εξόδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ