Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λουκέτο στο κλειστό της Λεωφόρου θα ζητήσει ο Ολυμπιακός

Tο… τρίτο ημίχρονο του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού λόγω των όσων έγιναν αναμένεται οι ερυθρόλευκοι να καταθέσουν αίτημα για να μην διεξαχθεί πάλι αγώνας στο “Π. Γιαννακόπουλος”.

Οι ερυθρόλευκοι θα επικαλεστούν λόγους ασφαλείας και ακαταλληλότητας του κλειστού της Λεωφόρου για την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων.

Αυτό ήταν κάτι που το έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και μετά το ματς της κανονικής περιόδου, με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να απαντούν πως έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες στο κλειστό με την προσθήκη προστατευτικών.

Στην ιστοσελίδα του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στο κομμάτι για τον τελικό με τις πράσινες, αναφέρεται σε όσα οδήγησαν στη διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου…

Αναλυτικά τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

«Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, δείχνοντας ότι θέλουν πολύ να κατακτήσουν τον τίτλο αήττητες και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους, κάτω βέβαια από αντίξοες συνθήκες, μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες. Είναι απορίας άξιον μάλιστα πως είναι δυνατών να μην πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, αλλά αγώνες μπάσκετ να διεξάγονται κανονικά.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες επεισοδίων, με ρίψεις κάθε λογής αντικειμένου και εισβολής παρείσακτων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία προσπάθεια από την γηπεδούχο ομάδα να μαζέψει λίγο τα πράγματα και να κρατήσει τα προσχήματα. Είναι κρίμα τέτοιοι αγώνες, υψηλού επιπέδου που αναβαθμίζουν το άθλημα στην χώρα μας, να αμαυρώνονται έτσι από τους “γνωστούς – αγνώστους” που δρουν ανεξέλεγκτα σε κάθε γήπεδο που χάνει η ομάδα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ