Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διακοπή και εκκένωση στον τελικό των αιωνίων στην Α1 Γυναικών

Δεν ήταν…. γραφτό να ολοκληρωθεί ομαλά ο τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο κλειστό της Λεωφόρου, καθώς λίγα λεπτά πριν από το τέλος το παιχνίδι διεκόπη.

Όλα ξεκίνησαν 5’33” για το τέλος του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 29-44 υπέρ του Ολυμπιακού, που με νίκη κατακτούσε τον τίτλο.

Από την κερκίδα έπεσαν αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα που είχαν ως αποδέκτη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη. Ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας προειδοποίησε για διακοπή, ενώ την ίδια στιγμή ένα κουτάκι μπύρας προσγειώθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τη γενική γραμματέα του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να ζητά από τους διαιτητές τη διακοπή του αγώνα.

Τελικά, το σύνθημα ακούστηκε ξανά, ο κ. Γκόντας διέκοψε το ματς, για να πετάξουν οι οπαδοί των γηπεδούχων σωρεία αντικειμένων στο παρκέ, με την αποστολή του Ολυμπιακού να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια!

Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής στη συνέχεια έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγο αργότερα έγινε η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα  του «Π. Γιαννακόπουλος». 

Η προσωρινή διακοπή έγινε στις 21:04, ενώ στις 21:42 το γήπεδο είχε εκκενωθεί και ο Ολυμπιακός είχε βγει από τα αποδυτήρια για ζέσταμα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στις 21:47 με το σκορ να είναι στο 29-44. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ