Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μιλάει με Βιγιαρεάλ για Μπακαμπού η Ατλέτικο

Μπορεί το βάρος να πέφτει στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο Champions League, ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης κοιτάει το πιο μακρινό μέλλον και σύμφωνα με την «ΑS» έχει ξεκινήσει από τώρα τις επαφές με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Σέντρικ Μπακαμπού. 

Ο επιθετικός του «κίτρινου υποβρυχίου» έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν 22 γκολ σε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και ο Ντιέγκο Σιμεόνε βλέπει στο πρόσωπό του τον κατάλληλο επιθετικό για τις απαιτήσεις της Ατλέτικο, καθώς διακρίνεται για το έντονο πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα, αλλά και για την εκτελεστικη του δεινότητα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «ροχιμπλάνκος» προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα για να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής, με τους Όλιβερ και Λέο Μπαπτιστάο να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ