Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λύγισε στην Πόλη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγαλύτερο ημιτελικό της καριέρας της, όμως φεύγει από την Κωνσταντινούπολη με το κεφάλι ψηλά!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.127 στον κόσμο, έχασε 1-6, 6-1, 6-2 από την Ντάρκα Κόβινιτς (Νο.60) σε 2 ώρες και ολοκλήρωσε την πορεία της στο Istanbul Cup, το international event της WTA.

Η 20χρονη αθλήτρια ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και πήρε το πρώτο σετ με απώλεια μόνο ενός γκέιμ, όμως η αντίπαλός της έβαλε στη συνέχεια το πόδι στο γκάζι και υποχρέωσε τη Μαρία σε πιο παθητικό παιχνίδι.

Παρότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια το πάλεψε στο τρίτο σετ και είχε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς, η τενίστρια από το Μαυροβούνιο έμεινε όρθια και με το τρίτο της μπρέικ στο 4-2 ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Η Μαρία, πάντως, φεύγει από την Τουρκία έχοντας σημειώσει δύο νίκες επί αντιπάλων του Top 100, αλλά και με 60 βαθμούς στην τσέπη, που τη βάζουν για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top 120. Αυτό σημαίνει ότι η απευθείας συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό Grand Slam δεν είναι πια και τόσο μακρινό όνειρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ