Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στον τελικό η Ντόρτμουντ

Το εμπόδιο της Χέρτα αποδείχθηκε πολύ χαμηλό για την Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε με άνεση από το Βερολίνο (0-3) και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου!
 
Η Ντόρτμουντ μπήκε με… γκάζια στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλλε τον ρυθμό της και περιόρισε σε… ρόλο κομπάρσου την Χέρτα. Η ομάδα του Τούχελ είχε πάνω από 70% κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες και το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «φτωχό» με βάση την εικόνα του ματς.
 
Το μοναδικό γκολ του πρώτου 45λεπτου ήρθε από εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Κάστρο στο 21′. Το αξιοσημείωτο με τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ είναι πως έφτασε τα τρία γκολ στο Κύπελλο (σε 4 εμφανίσεις) και έχει μόλις 2 (σε 22 εμφανίσεις) στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ «άγγιξε» το γκολ και σε άλλες περιπτώσεις, όμως, Ρόις και Χούμελς σπατάλησαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Την ίδια ώρα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απολάμβανε σαν… θεατής το ματς και χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε μία περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ