Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα λέει με Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς ο Πογιέτ – Πιο πιθανό να μην είναι στον πάγκο αύριο

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Oι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, όπου βρίσκεται και ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ πήγαν σε αυτό το ραντεβού με στόχο να αναζητηθεί φόρμουλα για άμεση λύση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον ότι ο Πογιέτ δεν θα κάνει πράξη αυτό που είπε στη δήλωσή του και στους παίκτες του, δηλαδή να ολοκληρώσει τη σεζόν, ενώ πλέον το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι δεν θα καθίσει στον πάγκο ούτε στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Άλλωστε, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξω φρενών με τον Ουρουγουανό έπειτα από όσα έγιναν σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ