Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τριποτσέρης: «Δεν ήταν αδιάφοροι οι παίκτες της ΑΕΚ»

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ και ο Θόδωρος Τριποτσέρης σε δηλώσεις του να τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» δεν ήταν αδιάφοροι.

Αναλυτικά ο αμυντικός των Βοιωτών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-τα δύο αυτογκόλ της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι και την εικόνα των παικτών της Ένωσης: 

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν ξέραμε και εμείς πως μπήκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να μπει ένα γκολ και να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες. Θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Μπουονανότε και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν το πήραν αψήφιστα το παιχνίδι οι παίκτες της, αλλά μπήκαν αυτά τα αυτογκόλ και άλλαξε η εικόνα». 

-την πορεία του Λεβαδειακού φέτος: 

«Η σεζόν άρχισε πολύ δύσκολα. Με 14 παίκτες και τον Άκη Μάντζιο ο οποίος προσπαθούσε να μας κρατήσει. Κάναμε καλό πρώτο γύρο παρόλο που έρχονταν νέοι παίκτες μέχρι τον Σεπτέμβριο, μετά ήρθε η καθίζηση αλλά ο υποβιβασμός αποφεύχθηκε πολύ εύκολα. Η σεζόν έκλεισε εμφατικά. Είναι μεγάλο πράγμα να νικάς την ΑΕΚ δύο φορές σε μία σεζόν. Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα. Η διοίκηση έχει την εμπειρία να κρατήσει τους παίκτες που πρέπει και να ενισχυθεί κατάλληλα για να πάμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Δεν είχαμε πολλές λύσεις στο rotation. Θα χρειαστούμε παίκτες σε όλες τις γραμμές. Οι διοικούντες θα πράξουν αναλόγως». 

-το μέλλον του αφού φέτος το συμβόλαιο του λήγει: 

«Θα κάνουμε μία συζήτηση με την ομάδα. Έχουμε αμοιβαία εκτίμηση, έχω παίξει τρία χρόνια εδώ. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα. Πρώτα απ’ όλα θα μιλήσω με τον Λεβαδειακό». 

-το γεγονός πως η ομάδα είχε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας: 

«Όντως έχουμε πιο πολλές νίκες εκτός έδρας. Αυτό οφείλεται στο ότι πηγαίναμε με λιγότερο άγχος και στόχο το καλύτερο. Πρέπει να το αλλάξουμε όμως αυτό γιατί οι ομάδες για να παίξουν καλύτερα και να μένουν στις κατηγορίες, πρέπει να παίρνουν βαθμούς και εντός έδρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ