Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιμένει η Φρόσω Κυριάκου: “Ο Παντελής οδηγούσε” – “Δέχεται συνεχώς απειλές” τόνισε ο δικηγόρος της

​Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του μοιραίου τροχαίου στο οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Από την μια πλευρά η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω των τεχνικών της συμβούλων και του νομικού της εκπροσώπου, διατυπώνει αμφιβολίες για το ποιος τελικά ήταν στη θέση του οδηγού. Από την άλλη πλευρά, η νεαρή Φρόσω Κυριακού, μέσω του δικού της δικηγόρου ισχυρίζεται πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής και εκείνη συνοδηγός. Την ίδια ώρα,  η Μυρσίνη Αρναούτη στην εντατική του Ευαγγελισμού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Όπως δήλωσε στο star.gr ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου, Χρήστος Άσπρος, «τα πραγματικά περιστατικά από την πρώτη στιγμή δεν αφήνουν αμφιβολία για τις θέσεις των επιβατών εντός του οχήματος. Όπως έχει ήδη αναφερθεί η κυρία Κυριάκου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να διαχειριστεί, αρχικά το ίδιο το συμβάν και εν συνεχεία όλες τις παραφιλολογίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες η κυρία Κυριάκου θα είναι σε θέση να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στα όργανα της Τροχαίας και όλες οι υπόλοιπες «πληροφορίες» ελέγχονται σχετικά με την ορθότητά τους και το μόνο που ουσιαστικά προκαλούν είναι να συνεχίζονται οι απειλές προς την κυρία Κυριάκου».
 
Στο επίμονο δημοσιογραφικό ερώτημα, ποιος ή ποιοι απειλούν την νεαρή Φρόσω και γιατί,  ο δικηγόρος της αρκέστηκε να δηλώσει με νόημα «δε μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος, θα ενημερωθούν τα αρμόδια όργανα και θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα».
 
Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για το ποιος ήταν τελικά στη θέση του οδηγού του μοιραίου τζιπ, την αποφράδα μέρα της 18ης Φεβρουαρίου, ο κ. Άσπρος ξεκαθάρισε από την πλευρά της εντολέως του ότι «έχει αναφερθεί ήδη ποιες ήταν οι θέσεις των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το που καθόταν ο καθένας μέσα στο αυτοκίνητο. Στη θέση του συνοδηγού ήταν η κυρία Κυριάκου και πίσω καθόταν η κυρία Αρναούτη».
 
Όπως αποκαλύψε ο κύριος Άσπρος «η κυρία Κυριακού παρακολουθείται από ψυχιάτρους, είναι δύσκολο να διαχειριστεί το ίδιο το συμβάν. Έχει εμπλακεί σε ένα τροχαίο, έζησε όλες τις στιγμές και αυτό που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε είναι να την συνεφέρουμε ψυχολογικά» είπε τέλος ο δικηγόρος της 21χρονης.

ΠΗΓΗ: Star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ