Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ναδάλ: «Φοβήθηκα μην λιποθυμήσω» (video)

Για να φτάσει Ράφα Ναδάλ στο σημείο να αποσυρθεί από παιχνίδι μετά από έξι χρόνια, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά…

”Ολα ήταν μια χαρά μέχρι το τέλος του πρώτου σετ», περιέγραψε στη συνέντευξη τύπου ο 29χρονος Ισπανός, μετά το άδοξο φινάλε στο ματς με τον Νταμίρ Ντζουμούρ στο Μαϊάμι. «Άρχισα να μην αισθάνομαι πολύ καλά και τα πράγματα γίνονταν χειρότερα και χειρότερα. Στο δεύτερο σετ κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω. Προσπάθησα να αντισταθώ, όμως ζαλιζόμουν και φοβήθηκα μην λιποθυμήσω. Κάλεσα τον γιατρό, δεν αισθανόμουν ασφαλής, Ήθελα να συνεχίσω, όμως δεν μπορούσα”.

Ο Ράφα είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια και στα προημιτελικά του Australian Ooen το 2010, αλλά από τότε έχει παίξει 443 διαδοχικά παιχνίδια. «Ακόμα και σε άσχημες συνθήκες έχω τελειώσω πολλά ματς στην καριέρα μου, διότι δεν θέλω να αποσύρομαι. Έχω νιώσει κάποιες φορές έτσι στην Αυστραλία, όμως τώρα ήταν χειρότερα. Ελπίζω να ήταν απλά οι καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το ξεκίνημα κάποιας ίωσης».

Ο Ναδάλ φεύγει από το Μαϊάμι για άλλη μια φορά χωρίς τίτλο και στρέφει το ενδιαφέρον του στην πολυαγαπημένη του χωμάτινη σεζόν. Όλα θα ξεκινήσουν από το Masters του Μόντε Κάρλο (10/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ